Få penger for bedriftens mobiler

Når dere selger deres gamle telefon eller nettbrett, kan du være sikker på at du gjør to gode ting. En innsats for både likviditeten og miljøet. Vi shiner opp deres tidligere enheter og erstatter eventuelle ødelagte deler slik at den kan selges og gis et nytt liv.

Steg for steg – det er slik det gjøres

Bedriften vil umiddelbart motta ett estimat i butikken ved forespørsel, ved mange enheter så vil dette ta litt mer tid, deretter vil diagnose med Mobilogy diagnostics gjøres.
Dere får ett endelig prisforslag fra oss.
Vi vil samtidig sjekke enheten(e) som selges til oss for tyveri sperring med politiet. For å selge til Alt i Tele, må vi ha godkjent legitimasjon som førerkort, bankkort med bilde eller pass.
Kjøpskontrakt gjøres og signeres, utbetaling for enhet(er) gjøres til bedriftens bankkonto.

Et godt bidrag til miljøet

Mobiler og nettbrett vi har kjøpt får vanligvis en ny venn, og derfor bidrar du til å beskytte miljøet mot produksjon av nye enheter. Produksjonen av en enkelt mobil kan avgi over 80 kg CO2!

Data på din gamle mobil

Vi tilbakestiller alltid programvaren slik den var fra fabrikk, på alle enheter som kjøpes. Vi kan derfor garantere at ingen vil kunne få tilgang til informasjon som gjenstår på deres ansattes gamle enhet. Dette gjøres mens du er i butikken med Mobilogy Wipe ved få enheter. Ved utskifting av mange enheter så vil dette ta mer tid.

Vi betaler ikke for ladere og tilbehør

Derfor trenger ikke bedriften å ta med telefonens originale boks eller noe av tilbehøret som fulgte med den.

Har bedriften mange telefoner å selge?

Vi håndterer bedrifts forespørsler ved utskifting av portefølje. Ved kjøp av nye mobiler fra Alt i Tele så er det ingen kostnader forbundet ved sikker sletting. Hvis utskifting ikke er gjort med Alt i Tele så vil kostnader ved sikker sletting og eventuelt annet som må gjøres for å følge Lov om behandling av personopplysninger  følge priser i SmartFix programmet.